Far måtte ikke være med til fødsel: Hans ’hævn’ får internettet til at koge

Foto: Privat

​En mand blev så skuffet, over ikke at få muligheden for at være til stede ved fødslen af sit barn, at han forsøgte at straffe kvinden, hvilket har fået sind i kog på internettet.

Det øjeblik et barn for første gang bydes velkommen til verden, er vel sagtens noget af det mest magiske der findes på vores jord, specielt for forældrene.

Ud fra den tankegang kan man godt forstå, at en svensk far var noget overrasket og ikke mindst skuffet, da hans kone fortalte ham, at hun foretrak at have sin søster med til selve fødslen, frem for ham.

Læs også

Elendig bilist: Mand sætter rekord for flest dumpede køreprøver

”Det ville være en underdrivelse at sige, at jeg var skuffet, ødelagt, såret osv. Da hun fortalte mig, at det var det, hun tænkte på,” – skrev faren ifølge Newsner i et debatforum, hvor han fortsætter:

”Jeg havde været begejstret for at være der med hende og opleve det øjeblik, siden hun fortalte mig, at hun var gravid - virkelig lige siden vi begyndte at forsøge at blive gravid (…) det, der er værre end skuffelsen, er, at hun afviser mig og dybest set siger, at hun føler, at en anden kan give hende bedre støtte, når hun føder. Det fik mig til at føle mig en værdiløs mand og far,”

De sårede følelser blev angiveligt så ømme hos manden, at han nægtede at køre kvinden på hospitalet, da hun skulle føde.

”Alle de ting, jeg har skrevet om, fik mig til at fortælle hende, at hvis hun virkelig føler det, tror jeg, det ville være bedre, hvis hendes søster eller en anden kørte hende på hospitalet. Ellers er jeg bare hendes taxachauffør,” – lyder forklaringen fra manden.

Den køber de andre brugere i debattråden dog ikke, og kritikken hagler ned over manden, der flere steder simpelthen bare får at vide, at han skal tage sig sammen.

"Efter min mening viser det faktum, at han straffer hende ved at sige, at han ikke vil tage hende til hospitalet, mens hun er i fødsel, nøjagtigt, hvorfor hun ikke vil have ham derinde," – lyder et af svarende blandt mange andre.

Læs også

Sådan bliver Sidney Lees begravelse

 

 

Dagens Gossip