Favoritten Federer er færdig i Australian Open

Tennislegenden Roger Federer, som er seedet nummer to i Australian Open, er ude af turneringen allerede efter tredje runde.

Italieneren Andreas Seppi sendte Federer ud med 6-4, 7-6, 4-6 og 7-6 på en fyldt Rod Laver Arena.

Den 30-årige italiener er nummer 46 i verden, men fandt det helt gode spil frem mod Roger Federer samtidig med, at schweizeren lavede alt for mange fejl.

Således måtte schweizeren notere sig for ni dobbeltfejl og i alt 55 uprovokerede fejl.

Både andet og fjerde sæt måtte afgøres i tiebreak, og i begge sæt havde Roger Federer føringen. Han førte 5-3 i andet sæts tiebreak, men tabte fire point i træk. I fjerde sæts tiebreak førte han 5-4.

Andreas Seppi får en useedet modstander i sin ottendedelsfinale.

Modsat Federer havde Rafael Nadal ingen problemer med at spille sig i ottendedelsfinalen. Spanieren vandt 6-1, 6-0 og 7-5 over israeleren Dudi Sela.

Nadal havde ellers set lidt rusten ud i sin forrige kamp.

Briten Andy Murray er også videre til ottendedelsfinalen. Han vandt 6-1, 6-1 og 7-5 over Joao Sousa fra Portugal og er endnu ikke rigtigt blevet testet i turneringen.

Murray er i ottendedelsfinalen i Melbourne for syvende år i træk, men selv om han også har været i finalen tre gange, mangler han stadig sin første titel.

I ottendedelsfinalen venter den 10.-seedede bulgarer Grigor Dimitrov. Sidstnævnte måtte ud i fem sæt, før han havde besejret cyprioten Marcos Baghdatis.

Turneringens syvendeseedede, tjekken Tomas Berdych, tog sig kærligt at serberen Viktor Troicki med en sejr i tre sæt på 6-4, 6-3 og 6-4.

Førsteseedede Novak Djokovic spiller sin tredjerundekamp lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip