FCM-profil: Jeg har aldrig scoret med hovedet før

Skrevet af admin

05/08/2014

Mest læste i dag

FC Midtjylland havde store problemer på hjemmebane mod Randers FC, hvor holdet både var bagud og hårdt presset i første halvleg.

Efter pausen tippede kampen til FC Midtjyllands fordel, da Pione Sisto trådte i karakter og scorede to mål. Udligningsmålet blev scoret på hovedstød, og det var et af de sjældne for den unge FCM-profil.

- Jeg har aldrig scoret på hovedstød som seniorspiller før. Hverken i Superligaen eller for reserverne, og det er heller ikke noget, jeg gør til træning, så det kom faktisk lidt som et chok for mig, at jeg lavede et hovedstødsmål, siger Pione Sisto.

- Mit frisparksmål var til gengæld noget, jeg har øvet mig på. Jeg øver mig hver dag efter træning, og det var fantastisk fedt, at det endelig lykkedes.

- Jeg var glad for at få chancen for at sparke, og jeg er klar til at udnytte chancen igen næste gang, vi får frispark.

Den 19-årige FC Midtjylland-spiller var det helt store samtaleemne efter kampen, og han fik også store roser med på vejen af sin cheftræner.

- Pione Sisto viste, at han er en individualist, der kan vinde fodboldkampe på egen hånd. Han trak to fantastiske mål ud af posen, og derfor har han også fået et stort skulderklap af mig efter kampen, siger Glen Riddersholm.

Sejren sender FC Midtjylland op på førstepladsen i Superligaen efter tre spillerunder.

- Vi ligger nummer et i Superligaen, og det er selvfølgelig altid dejligt. Vi har haft et hårdt startprogram, hvor vi har mødt Brøndby, AaB og Randers, og derfor er jeg også sindssygt glad for, at vi nu står med seks point, siger FCM-træneren.

/ritzau/