FCN-helt: Jeg er hentet til at skaffe point

FC Nordsjælland skuffede i årets første to kampe i Alka Superligaen. Begge opgør blev tabt uden FCN-scoringer, men lørdag aften kom Farum-klubben på ret kurs.

Sønderjyske blev sendt hjem til Haderslev med en sæk på 4-0 efter 1-0 ved pausen. Kampens helt store oplevelse var svenske David Moberg Karlsson, der tegnede sig for både mål og assist.

Det var første gang siden ankomsten i sommer, at Moberg Karlsson for alvor udfoldede sit potentiale.

- Jeg er blevet hentet hertil for at skaffe point, så det var rart at være med til at sikre tre point. Jeg er sådan set ligeglad med, hvem der scorer målene, og hvem der leverer assists, jeg vil bare vinde kampe, siger Moberg Karlsson.

- Hele holdet leverede en rigtig god præstation, og uden holdet kan man ikke vinde kampe. Det var vores præstation her også et bevis på.

Også Joshua John markerede sig stærkt, da han med de to første mål reelt afgjorde opgøret.

- Jeg er meget tilfreds med mine mål, men selvom vi vandt 4-0, synes jeg faktisk, at det var en svær kamp. Det er altid svært at spille over for et hold, der spiller 4-4-2, for der er sjældent ret meget plads at spille på, siger John.

- Men da vi fik det første mål, blev de tvunget længere frem. Det gav os mere plads, og da vi så kom på 2-0, måtte de satse alt. Derfra var det ingen sag at øge vores føring.

Træner Olafur Kristjansson var meget tilfreds med sit holds indsats, og han hæfter sig ved betydningen af det første mål.

- Sønderjyske er et hold, som man gerne skal foran mod. For det er godt organiseret, og det satser meget på dødbolde. Men da vi så kom foran, fik vi plads, siger Kristjansson.

- Derudover var det som om, at føringsmålet lettede lidt af vores pres, og da vi så øgede til 2-0, så man for alvor den måde, vi gerne vil spille fodbold på.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip