Fie Laursen er tilbage: Men nu er det slut

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Ifølge hende selv, så kommer der nu helt andre boller på suppen.

Fie Laursen har i en lang periode ikke været at finde på Instagram, blandt andet fordi, at hun for nogle måneder tilbage fik udelukket sin profil. 

På sin Instagram-profil reklamerede hun blandt andet en hel del, for hendes profil på pornositet Only Fans. Dette går ikke helt hånd i hånd med det sociale medies fællesskabsregler. 

Læs også

Har du lagt mærke til det i X Factor? Nu forklarer de detalje

Det skulle dog ikke holde hende tilbage, og hun oprettede derfor hurtigt en ny profil, hvor hun fortsatte med at reklamere for Only Fans-profilen. Der gik dog ikke længe før denne profil også blev lukket ned - men nu er hun endnu en gang tilbage på det sociale medie. Det skriver SE & HØR

Da Fie fik lukket sin profil hun også sine godt 330.000 følgere og selvom, at hun tidligere har talt om at vende retur på sin gamle profil, når den kunne åbnes igen - så er hun altså tilbage på en helt splinterny profil i stedet for. 

Fie vil nemlig nu starte på en frisk.

Kan ikke spejle sig i det mere

“Jeg fik alle de følgere fra ting, jeg ikke kan spejle mig i længere og derfor vil jeg starte forfra, forklarer Fie i en spørgerunde på den nye profil. 

Derudover fortæller hun også, at hun ikke længere vil lave reality tv - for hun vil ikke sættes i forbindelse med dette.

Derudover vil Fie heller ikke bruge den nye profil til at reklamere for sin ONly Fans-profil, fordi der er mindreårige der følger hende.

Selvom at Fie ikke længere vil lave reality tv, så betyder det ikke at hun kommer til at kede sig - det er nemlig ikke mere end et par uger siden, at hun startede et nyt projekt op. 

Læs også

Verdensstjerne med vild afsløring: Blev kidnappet i Afrika

Hun er nemlig blevet medejer af et nyt eventyr, der hedder Auktionsdate. På denne side bliver der solgt diverse produkter og ydelser såsom private chats, videodates, film og andre services. Det oplyser Auktionsdate i en pressemeddelelse. 

Det oplyses også, at Fie har købt 49 procent ejerskab i virksomheden. Ligeledes oplyses det, at hun hovedsageligt vil beskæftige sig med markedsføring. Det er dog ikke alt, hun vil beskæftige sig med.

Over for SE og HØR har hun nemlig tidligere bekræftet, at hun også selv vil være at finde på “menukortet”. Det vil sige, at brugere på siden kan byde på bl.a. en date med den kendte blogger eller hendes brugte trusser. 

"Ja det kan de! Jeg har en profil derinde, og jeg tilbyder også auktioner på både sugardates, salg af trusser, videoer/billeder og online dates," lyder det fra Fie Laursen til SE og HØR. 

 

 

Dagens Gossip