Fie Laursen løfter sløret for stor nyhed om faren til sit barn

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen afslører i et interview nyt om faren til deres ufødte barn.

Skandalebloggeren Fie Laursen skulle egentlig bare ned til lægen for at blive tjekket for alverdens kønssygdomme, da lægen alligevel valgte at tage en blodprøve for at se, om hun skulle være gravid - det resulterede i et noget andet resultat end forventet. 

Fie Laursen kunne senere dele nyheden om graviditeten, hvilket blev startskuddet til en masse reaktioner på de sociale medier og dermed en meget turbulent tid for den tidligere realitydeltager, hvilket hun knytter nogle ord til i et stort interview med SE og HØR.

Læs også

20-årig mor ville forkæle sig selv: Pludselig lignede hun Shrek

I interviewet bliver der natuligvis snakket om graviditeten, men i den forbindelse bliver der ligeså snakket om faren til barnet, men Fie Laursen understreger, at han skal forblive anonym, hvilket hun håber, at folk vil respektere.

"Jeg håber, folk vil respektere at stoppe deres søgen på faren. Vi har aldrig postet billeder sammen, og heller ej lavet OnlyFans sammen til dem, der søger den vej. Vi har haft et unikt forhold, hvor han forstod mit arbejde og lod mig filme med andre, så der er ingen video eller billeder at finde af faren," kommer det således fra Fie Laursen under interviewet med SE og HØR, da mange har forsøgt at finde ud af, hvem faren er. 

Hun fortæller, at manden, der er faren til barnet, faktisk var hendes kæreste, da hun fandt ud af, hun er gravid, men hun fortæller i interviewet, at de ikke længere er sammen, hvorfor hun nu forbereder sig på at skulle være alenemor. 

Faren har misbrugsproblemer

Fie fortæller endvidere, at der såmænd er flere grunde til, at hun ikke længere er sammen med sit ufødte barns far, men at den største årsag er, at han døjer med et misbrug og skal behandles - men han kommer stadig til at være en del af deres barns liv. 

Hun slår nemlig fast, at han kommer til at blive lukket ind i varmen igen, når han er klar til det, hvilket 

"Han har nogle problemer med, hvad der kommer indenbords samt ubehandlet psykisk sygdom, og han skal først have behandling, før han kan være far," forklarer Fie.

Fie er dog overbevist om, at han, når færdig med behandlingen, står klar til at være den bedste far nogensinde.

Læs også

Voldsom oplevelse: Maskeret mand løb efter 10-årig cyklende dreng