Fie Laursen reagerer på tragisk dødsfald

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Fie Laursen er fuldstændig knust.

Fie Laursen og den nu afdøde Albert Dyrlund hørte sammen og var to halve af én hel, eftersom de kunne finde på at lave alt mellem himmel og jord sammen, og de har gang på gang formået at chokere hele Danmark. 

Danmark blev dog for småt for Albert Dyrlund, hvis, ifølge ham selv, idéer og visioner var for store, hvilket også Fie Laursen har udtalt om sig selv.

Læs også

Sådan gik det galt for Albert Dyrlund

Fie Laursen og Albert Dyrlund nåede at knytte et stærkt bånd efter at have lavet et væld af videoer i hinandens selskab. Men Albert Dyrlund, til Danmarks overraskelse, valgte at skifte børnevenlig YouTube ud med ungdomsmusik.

Og blandt hans portefølje af musiknumre finder man blandt andet sangen "Vafler", som han lavede i samarbejde med Sidney Lee og Jesus Brøde - men som også havde Fie Laursen i musikvideoen. 

Men bag de mange overskrifter, som delte vandene, var der et meget stærkt venskab. 

"Albert. Min skøreste, mest grænsesøgende og rå ven. Jeg venter hvert sekund med tåre i øjnene på, at der er en der ringer og siger, det her er et mediestunt du bare glemte at involvere mig i," skriver Fie i en hyldest på Instagram, hvorefter hun fortsætter:

"Mit hjerte er knust i tusinde stykker. Jeg vil altid huske, forstå og respektere dig for det menneske, du viste mig igennem alle disse år. Nemlig en mand med alt for store drømme til et lille land. Vi delte samme tankegang. Drivkraft. Drømme."

Fie Laursen endte dog som bekendt med at forlade Danmark til fordel for solrige Spanien. Men heller ikke dét var nok til at holde dem fra hinanden, eftersom de stadig holdt kontakt, og ifølge SE og HØR, så er det blot måneder siden, at Albert var i Spanien, hvor han ville besøge hende. 

"For 2 måneder siden stod du her i Spanien, og jeg havde for “travlt” til at hjælpe dig og se dig… Vores sidste beskeder skærer mit hjerte i tusinde stykker. Vi skal huske at nyde hvert et øjeblik, for havde jeg set dig, havde jeg et sidste kram nært og tænke tilbage på," kommer det hjerteskærende fra Fie.

Hun fortæller i samme ombæring til SE og HØR, at hun ikke har lyst til at tro, at Albert er gået bort. Hun ønsker indædt, at det er løgn.

"Kom tilbage og lad mig give dig en lammer for verdens dårligste prank. Det føles uvirkeligt… For det var alt for tidligt, og du var slet ikke færdig. Tak for dansen, rejsen, venskabet. Tak for dig, hele Danmarks Albert," skriver hun slutteligt i sin hyldest på Instagram.

Læs også

Bendtner raser mod Philine: Jeg synes, det er dårlig stil

 

Dagens Gossip