Fire ud af 11 efterlyste indere er fundet

Fire af de 11 indiske håndboldspillere, der lørdag forsvandt fra et stævne i Dronninglund, er nu i Københavns Politis varetægt. De blev fundet i Vanløse.

- Jeg kan bekræfte, at fire af de 11 indere er i vores varetægt. Det er sket for forholdsvis kort tid siden, og indtil videre har de haft svært ved at redegøre for deres færden og ophold, siger Lars Westerweel, der er vagtchef hos Københavns Politi til Ritzau.

Vagtchefen oplyser, at de fire indere blev opsporet på Jyllingevej i Vanløse, men han vil ikke ind på de nærmere omstændigheder. Han kan heller ikke oplyse noget om, hvor gamle de fire indere er.

De 11 indere, der lørdag forsvandt under det internationale håndboldstævne Dronninglund Cup i Dronninglund i Nordjylland er mellem 12 og 20 år. Politiet i Nordjylland er i besiddelse af drengenes ejendele og pas.

De fire indere skal nu afhøres af politiet.

- Deres engelske sprog er ikke udbredt godt, og vi må se, om der bliver brug for en tolk, siger Lars Westerweel.

De fire indere vil ifølge vagtchefen blive udspurgt omkring de resterende syv forsvundne indere, som politiet også leder efter.

- Det vil være naturlige spørgsmål at stille, siger Lars Westerweel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip