Flygtningekrise får Søren Pind til at afbryde USA-besøg

Mens politiet har stoppet al togtrafik mellem Tyskland og Danmark, fordi hundreder af flygtninge og migranter er ankommet til Rødby og Padborg, har justitsminister Søren Pind (V) afbrudt sit besøg i USA.

Det skriver han på Facebook.

- Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder, siger Søren Pind.

Samtidig har Syd- og Sønderjyllands Politi af sikkerhedsmæssige årsager lukket motorvejen midlertidigt ved Padborg syd, indtil der er tolke fremme til vandrende flygtninge og migranter.

Sverige vil ikke modtage de flygtninge og migranter, der kommer til Danmark - og som ikke vil registreres her, fordi de hellere vil videre til Sverige.

Det står fast, efter at udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) onsdag talte i telefon med den svenske justits- og migrationsminister, Morgan Johansson. Det oplyser ministeriet til Ritzau.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip