Flyselskab tilsvines: Gravid kvinde ydmyget under flyrejse

Skrevet af Mathias Busekist

55 uger siden

|

27/04/2023
Foto: Instagram/Twitter
Foto: Instagram/Twitter
Hvis ansvar er det?

Dagens topnyheder

Er det forsvarligt at lade en kvinde, der har et lille, skrøbeligt liv i maven, kravle rundt med vådservietter i hånden?

Det mener i hvert fald ikke Anthony Bass, som i et Tweet er ude med riven efter United Airlines. 

Popcornene, som datteren havde tabt, stod moren således for at samle sammen og smide ud. 

Problemet, som Anthony Bass fremhæver, er, at hans kone er 22 uger henne. 

"United har lige fået min gravide kone, der rejser med en 5-årig og en 2-årig, på hænder og knæ for at samle popcorn op. Tager I pis på mig?!"

Flyselskabet svarede med en besked, der nævner, at de "forstår hans bekymring".

"Vi vil gerne undersøge dette nærmere. Når du har tid, bedes du vende tilbage med din kones bekræftelsesnummer sammen med yderligere detaljer vedrørende hendes interaktion med dette besætningsmedlem."

Herefter kunne Anthony bekræfte over for sine 29.400 følgere, at United ville tage sig af sagen internt.

Tweetet var nok til at starte en raserende debat om, hvorvidt Bass' kone skulle være ansvarlig for at rydde op efter datteren, eller om det i stedet skulle have været en ansat.

Countrysangerinden Jessie James Decker blandede sig hurtigt i debatten for at fortælle, at hendes søster allerede var "udmattet", da hun fik udleveret en vådserviet samt en affaldspose.

I en Story på Instagram, som siden er udløbet, kom det fra Decker:

"Min søster har lige sendt mig en sms fra fra flyet. Som du ved, er hun fem måneder gravid og rejser også alene med sine to små børn. Datteren spildte ved et uheld nogle popcorn og stewardessen kom hen til Sydney med en affaldspose og vådservietter og sagde, at piloten ville have Syd til at rydde op," skriver hun og tilføjer:

"Min stakkels søster er på hænder og knæ, fuldstændig ydmyget og udmattet, mens alle andre kiggede på. Godt gået, United."