Flyvende Mikkel Bødker sikrer Arizona-sejr i NHL

Der har ikke været meget at glæde sig over for Mikkel Bødker og Arizona Coyotes i denne NHL-sæson, men natten til fredag var der en tiltrængt opmuntring til det skrantende mandskab og dets danske stjernespiller.

Arizona vandt en stærk 4-1-sejr hjemme i Phoenix over Winnipeg Jets, og med to scoringer og en assist var Bødker kampens afgørende spiller.

Især Bødkers anden scoring var alle pengene værd for det hårdt prøvede publikum i Gila River Arena.

I vanlig dynamisk stil tog den tidligere Rødovre-spiller turen hele vejen fra egen forsvarszone med flere Winipeg-spillere halsende efter sig, inden han sendte pucken ind bag en fortabt Ondrej Pavelec i målet.

Forinden havde Bødker frem for alt markeret sig i overtalsspillet. Han lavede kampens første mål efter blot 70 sekunder, da han satte en løs puck i nettet, og kun to minutter senere var han med i opspillet til Oliver Ekmann-Larssons 2-0-træffer.

Mikkel Bødker blev efter sejren valgt som kampens bedste spiller, og med sine tre mål point er han nu oppe på i alt 25 i denne sæson for 11 mål og 14 assist. Det er fire mere end næstbedste NHL-dansker, Frans Nielsen.

Sejren ændrer dog ikke på, at Arizona er meget langt fra slutspilspladserne og skal sætte noget af en slutspurt ind, hvis holdet skal i playoff i denne sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip