Fodboldspiller kollapset under træning og bragt på hospitalet

26/11/2021 17:05

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Richard Sellers/PA Images/Ritzau Scanpix
Foto: Richard Sellers/PA Images/Ritzau Scanpix
Endnu en fodboldspiller er kollapset og fragtet til hospitalet.

Mest læste i dag

League-klubben Wigan Athletic har bekræftet, at deres 28-årige angriber Charlie Wyke er blevet fragtet til hospitalet efter at være kollapset under træningen. 

Han skulle heldigvis være i stabil tilstand, men han er fortsat indlagt til observation. 

Det skriver BBC.

Wyke, der har været i stand til at kommunikere med familie og fodboldklubbens lægestab, blev behandlet af klublægerne efter kollapset tidligere på ugen, hvorefter han blev bragt til hospitalet. 

Den tidligere Sunderland-spillere missede således kampen mod Cambridge United, hvor Wigan i den forbindelse meddelte, at det skyldtes sygdom. 

Wyke var sidst med i Wigans FA Cup-sejr i første runde mod Solihull Moors den 16. november. 

Efter Wykes samtykke har Wigan bekræftet, at angriberen ikke har modtaget coronavaccinen og understregede, at hans kollaps ikke har nogen relation til dette. 

Klubformanden Talal Al Hammad er blandt dem, der har skrevet en Twitter-hilsen til Wyke. 

Wigan Athletics administrerende direktør Mal Brannighan har ligeså været ude at knytte nogle ord til episoden, hvor han blandt andet hylder klubbens lægestab, der hjalp til under kollapset. 

Han takker i samme ombæring hospitalet for deres hårde arbejde. 

"Vi håber, at alle ansatte i NHS ved, at vi påskønner deres hårde arbejde, som, selv i denne vanskelige tid, var fremragende i deres respons samt efterfølgernde omsorg for Charlie, herunder i samarbejde med vores medicinske team," sagde Brannigan, som efterfølgende tilføjer: 

"Det er klart, at denne nyhed vil skabe alarm, hvorfor vi høfligt beder om, at Charlie og hans families privatliv respekteres."