Først nu kommer det frem: Populær skuespiller død

Skrevet af Emil Martesen

17/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Den amerikanske skuespiller Jack Axelrod, kendt for sin alsidighed og dybde i skuespil, er afgået ved døden i en alder af 93 år.

Jack Axelrod, hvis karriere spændte over næsten et århundrede, efterlader sig et varigt aftryk i underholdningsindustrien med en imponerende liste på 89 roller, herunder markante optrædener i populære serier som 'General Hospital' og 'Greys Hvide Verden'.

Det skriver People.

Jack Axelrods talent skinnede igennem i en række forskellige genrer, beviste sin alsidighed gennem roller i film som 'Transformers', 'Hancock', og 'Meet The Parents: Little Fockers', samt tv-serier som 'Modern Family' og 'Dexter'. Hans evne til at forvandle sig og bringe unikke karakterer til live på skærmen gjorde ham til en elsket figur i Hollywood.

Jennifer Garland, Jack Axelrods repræsentant, har bekræftet nyheden om dødsfaldet til The Hollywood Reporter og Entertainment Weekly og siger, at Jack Axelrod døde af naturlige årsager i Los Angeles 28. november.

Først nu kommer dødsfaldet til offentlighedens kendskab, skriver Ekstra Bladet.

Axelrods karriere var ikke kun bemærkelsesværdig for dens længde, men også for den måde, han formåede at forblive relevant og elsket af publikum gennem årtier.

Hans rolle som Victor Jerome i 'General Hospital' og som 'The Electrolarynx Guy' i 'My Name Is Earl' fra 2005 står som vidnesbyrd om hans evne til at skabe mindeværdige og indflydelsesrige karakterer.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.