Første gang i Danmark: Coca Cola lancerer speciel jule-cola

Foto: Coca Cola

Der er efterhånden kun ved at være to måneder til juleaften, og i den periode vil Coca Cola gerne bidrage til en ekstra julestemning. De har derfor send en helt ny Coca Cola jule-edition på markedet, som kan købes indtil jul.

Der går ikke mange måneder mellem, at der kommer en ny smagsvariant af en sodavand, energidrik eller en læskedrik på banen. I starten af året udgav Coca Cola en hindbær-variant, og det er heller ikke mange måneder siden, at Coca Cola lancerede deres første energidrik i Danmark, samtidig med, at de også udgav Coca Cola Zero med citron.

Læs også

Genialt trick forlænger din telefons batteritid markant - Se hvordan du gør her

I takt med at vi nærmer os juletiden, melder Coca Cola sig dog på banen igen, og denne gang er det med en helt særlig jule-cola, som de lancerer for første gang nogensinde i Danmark.

Varianten fås kun i en særlig ‘Festive Limited Edition’ hvilket betyder, at colaen kun vil kunne købes i en begrænset periode.

Og den nye Coca Cola smag er….

Coca Cola Zero Sugar Kanel. Jep du læste rigtigt. Coca Cola kommer på banen med en sukkerfri cola, der har en smag af kanel.

Smagen skal være med til at skabe en ekstra julestemning, når man drikker en Coca Cola, og erfaringen har vist, at den lettere bizarre kombination af cola og kanel rent faktisk virker.

“Coca-Cola Zero Sugar Kanel er en helt ny smag til vores danske fans og forbrugere. Det er den velkendte smag af Coca-Cola med et lille drys jul i form af kanelsmag. Forbrugertests og erfaringer fra andre lande har vist, at denne usædvanlige smag har været virkelig populær, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde den i Danmark,” fortæller Senior Brand Manager Philip Wedgwood i en pressemeddelelse.

Coca Cola Zero Sugar Kanel vil udkomme i 1.5 l flasker, så der er nok til at dele med resten af familien. Den udkommer kun i Zero-udgave.

Produktet skulle allerede være på vej ud i butikkerne landet over, og den kan købes indtil jul eller så længe lager haves.

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

 

 

Dagens Gossip