Folk kan ikke tro deres egne øjne, da de ser videoen af moren i lufthavnen: Når du ser den, løber det koldt ned ad ryggen

Skrevet af Emil Martesen

45 uger siden

|

06/07/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Moren er i den grad havnet i massiv modvind efter denne video.

Dagens topnyheder

Opdragelsen af børn kan være en af de mest givende, men også udfordrende opgaver for enhver forælder. 

Og i en verden, hvor folk uden børn ofte har let ved at bedømme andres forældreevner, er det vigtigt at anerkende, at man sjældent kender til de udfordringer og kampe, som forældre står over for i deres hverdag. 

En video, der så dagens lys tilbage i 2019, er for nylig blevet genstand for stor opmærksomhed på sociale medier. 

Videoen løfter sløret for en mor i en lufthavn, der trækker sin lille søn hen ad gulvet ved hjælp af en snor fastgjort omkring brystet. 

Og som forventet har mange mennesker fordømt hendes handlinger og anklaget hende for at være en dårlig forælder. Dog har der også været dem, der udtrykker forståelse for hendes situation, idet de erkender, at børn kan være udfordrende, og at hun måske ikke kendte andre måder at håndtere den situation, som hendes lille søn havde sat hende i. 

Videoen blev delt på den populære platofrm TikTok af brugeren med billedteksten: "Det er svært at forlade Cancun...Jeg føler dig, kammerat”. 

Foto: TikTok

Og et hav af brugere lægger heller ikke skjul på deres meninger: 

“Frygtelig forælder. Det er børnemishandling," lød det fra en oprevet TikTok-bruger, mens en anden skrev følgende: 

“Jeg bærer bare mit barn på det tidspunkt. Jeg trækker dem ikke hen ad det beskidte gulv”. 

Men der var også dem, der forsøgte at forstå morens perspektiv: 

“Jeg siger ikke, at det er rigtigt... jeg siger, at jeg forstår det. Vis mig en perfekt forælder, der aldrig har lavet en fejl eller ikke har gjort, hvad de kunne for at overleve dagen”. 

Det er vigtigt at huske, uanset hvad man mener om denne situation, at vi ikke bør være hurtige til at fordømme, da hver familie står over for deres egne udfordringer og kæmper deres egne kampe. 

Du kan se den omdiskuterede video ved at trykke her