Forelskede stjerner: De fandt sammen i 2014

Man skulle næsten tro, at det altid var forår hos de kendte.

Kærligheden blomstrer i hvert fald på livet løs i stjerneland, og det har den også gjort i 2014.

Men hvem har egentlig fundet sammen med hvem det seneste år? Kigger man mod Hollywood, springer op til flere par i øjnene.

Blandt andet "Charlie's Angels"-skuespillerinden Cameron Diaz og hendes nye flirt Benji Madden fra bandet Good Charlotte, som allerede i forsommeren begyndte at flette fingre.

Også rebellen Miley Cyrus har fundet en at holde i hånd med. Det er den 21-årige model og skuespiller Patrick Schwarzenegger, søn af selveste Arnold Schwarzenegger, der er den heldige fyr.

En anden ofte skandaleramt sangerinde, Britney Spears, er også begyndt at synge som en turteldue. Hun har nemlig mødt en 31-årig tv-producer ved navn Charlie Ebersol, som hun hygger sig med.

Men det er ikke bare Hollywood, Amor har været forbi. 

Også i Europa har der været masser af sød musik.

Efter flere års ægteskab med musikeren Seal er den tyske supermodel Heidi Klum nemlig begyndt at gå på mandejagt igen. Og denne gang har den langlemmede kvinde fanget lidt ungt kød. Heidi Klum er nemlig begyndt at kysse på den blot 28-årige kunstforhandler Vito Schnabel.

Twilight-stjernen Robert Pattinson har, til sikkert mange kvindelige fans' ærgrelse, også fundet kærligheden. Han er nemlig begyndt at sende mere end bare søde blikke mod den engelske sanger FKA Twigs, også kaldet Tahliah Debrett Barnett.

Skuespillerinden Liv Tyler er også ramt af den vidunderlige hjertesyge. 2014 blev nemlig året, hvor hun fandt kæresten David Gardner. Og det må være mere end bare en hurtig flirt. Trods de tos korte kendskab til hinanden, venter kæresteparret allerede et barn sammen.

Helt så alvorligt er det endnu ikke blevet mellem den engelske sangerinde Jessie J og hendes kæreste den amerikanske singer-song-writer Luke James. Ikke desto mindre blev de to særdeles tiltrukket af hinanden i 2014, og de holder stadig sammen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip