Oversigt: Forside

Advarsel: Populært blandt millioner, men det kan give dig lus

De fleste der frygter at få lus, er bange for at låne hovedbeklædning eller dele hovedpude med andre. Du kan dog også få lus på en helt anden måde, og det advarer en øjenlæge nu om.

Mange tusinde danske bankkunder skal betale

Fra den 1. februar 2020 kommer mange tusinde danskere til at skulle betale penge, for at have deres penge stående i banken.

Banebrydende vidundermiddel: Nu skal du aldrig skrabe frost eller benytte vinduesvisker igen

Hvis du køber et helt nyt banebrydende produkt, der netop er kommet til biler, vil du slippe for at skrabe frost af ruden og tilmed slippe for at benytte dine vinduesviskere.

Kendt dansk rapper efterlyst af politiet: Kan være farlig så henvend dig ikke

Politiet har udsendt en efterlysning på en 24-årig dansk rapper, der mistænkes for at stå bag et knivstikkeri. Har du set ham, vil politiet gerne høre fra dig.

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

Har du prøvet at støvesuge en edderkop op før? Hvis ja, så har du sikkert tænkt på, om det lille kryb kunne finde på at kravle ud af støvsugeren igen. Svaret får du herunder.

Nu kommer der ny benzin til Danmark: Disse bilejere skal passe på

Fra årsskiftet vil der være ny benzin tilgængelig i Danmark. Herunder kan du se, om du med din nuværende bil kan tanke den nye benzin, eller om du skal holde dig til den gamle.

Grænsehandel: Om lidt er det slut med billige danske colaer

Hvis du jævnligt tager turen til grænsen, så skal du være opmærksom på, at du fra 2020 ikke længere vil have mulighed for at købe billige danske Coca Cola.

Frygteligt: 39 lig fundet i en container

Politiet blev natten til onsdag tilkaldt til en lastbils-container, hvor de gjorde sig et grusomt fund. 39 lig lå i lasten.

Advarsel: Bakterier fundet i dansk drikkevand - Her må du ikke drikke vandet

Der er fundet coliforme bakterier i drikkevandet, og derfor må man hverken drikke eller bade i det i øjeblikket. Det gælder folk der bor i følgende område.

Se video: To døde efter Hard Rock Hotel styrter sammen

To døde og 18 sårede efter bygningskollaps i New Orleans. Myndighederne kan ikke forklare, hvorfor bygningen faldt sammen.

Ny ændring rammer op mod 2 millioner danskere: Forventer kaos

Når efterårsferien er slut, vil erstatningen til forældreintra være klar, men det bliver ikke just nogen positiv oplevelse i begyndelsen. Sådan lyder det fra formanden fra Århus Lærerforening.

Ad 728x90