'Forsidefrue' i stor sorg: Vi mistede ham i går

Skrevet af Nicolai Busekist

70 uger siden

|

07/01/2023
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Den kendte 'Forsidefrue' og familien er i stor sorg, da de i går mistede deres elskede hund.

Dagens topnyheder

Tina Lund, Allan Nielsen og resten af familien blev i går ramt af en tragedie, da de mistede de deres hund Bossi.

Det afslører Tina Lund i et opslag på Instagram, hvor hun har delt flere billeder af Bossi, som var en Jack Russell Terrier.

I opslaget afslører hun, at hunden omkom i går, efter at være blevet ramt af en bil. Hun kommer ikke nærmere ind på, hvad der konkret er sket, men beskriver det som 'meget uheldigt'.

"I dag har været en hård dag da vi mistede vores elskede Bossi i går," skriver Tina Lund til sit opslag på Instagram.

Hun fortæller også, at der er en særlig årsag til, at hun har valgt at dele den triste nyhed med sine følgere. Hun er nemlig sikker på, at mange ville begynde at undre sig, hvis der ikke længere blev delt billeder af Bossi.

"Jeg føler jeg vil dele det med jer alle da i så med da vi fik ham og i ville nok synes det er mærkeligt at der i fremtiden ingen billeder vil komme af ham," lyder det fra hende.

Dernæst fortæller hun, at det er en ulykke, der involverer en bil, der har kostet hunden livet. Som tidligere nævnt, er hun ikke kommet ind på de nærmere omstændigheder omkring den tragiske ulykke.

"Han blev desværre ramt af en bil og det var meget uheldigt og trist," skriver Tina Lund blot.

Forsidefruen fortæller, at det har ramt hele familien hårdt, men at det især er familien Louis, der er ked af det, da han havde den tætteste forhold til Bossi.

"Hele familien er ked af det. Især Louis da det var ham som havde det tætteste forhold til ham. Vi elskede ham meget og håber han har haft et godt liv hos os. Nu vil vi sørge for at give hans søster Bayla en masse kærlighed da hun helt sikkert vil savne ham," skriver Tina Lund, inden hun runder af med:

"Himlen har fået en stjerne mere. Tak for gode minder til verdens bedste hund."