Fra den 1. april træder det i kraft: Du vil få det sendt direkte i e-Boks

Skrevet af Emil Martesen

7 uger siden

|

30/03/2024
Foto: Dagens.dk
Du vil få det sendt direkte i e-Boks.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at man i ny og næ skal tjekke sin e-Boks.

En meddelelse i e-Boks kan nemlig indeholde et hav af forskellige ting, men fælles for dem alle er, at de er værd at læse igennem.

Den kan indeholde kedelige beskeder som bøder eller gæld til skat, men den kan også indeholde noget mere harmløst som en lønseddel eller en række praktiske informationer.

Men fra 1. april skal en række danskere vænne sig til, at de også skal logge ind på e-Boks i forbindelse med noget helt specifikt.

Fra den 1. april 2024 vil der ske en ændring i måden, hvorpå du modtager dine giroindbetalingskort.

Fremover vil disse blive sendt direkte til din e-Boks, hvilket betyder, at du ikke længere vil modtage dem via den traditionelle posttjeneste.

Det skriver aabnet.

Denne ændring gælder dog ikke for de beboere, der er undtaget fra at modtage digital post. For disse beboere vil girokortet fortsat blive leveret på normal vis.

Hvis du allerede har tilmeldt din huslejeindebetaling til Betalingsservice, vil du ikke opleve nogen ændringer. Systemet vil fortsat fungere som du er vant til, og du behøver ikke at foretage dig yderligere i den forbindelse.

Denne ændring er en del af AABs initiativer inden for bæredygtighed, og er taget med henblik på at reducere spild af ressourcer.

Samtidig tilbyder denne ændring en forbedret service til dig som modtager, da distribution af post gennem e-Boks er både mere stabil og sikker.

Denne tilgang sikrer en mere effektiv og miljøvenlig håndtering af kommunikation og betalinger.