Fredericia: Nogle homoseksuelle laver hul i dørene til offentlige toiletter til sex

Skrevet af Elo Christoffersen

12/03/2013
Fredericia gloryhole sex
Her ses et hul (såkaldt gloryhole) i døren til toilettet i Hannerup ved Fredericia. Foto: Kasper Petersen, fredericiainfo.dk.
I Fredericia bøvler man med homoseksuelle, der bruger offentlige toiletter til sex. Blandt andet er der lavet et hul i en dør, hvor lemmet kan komme ind.

Mest læste i dag

De offentlige toiletter som er ved Klubhuset ved ”Fag og Firma” i Hannerup ved Fredericia er blevet et yndet mødested for bøsser, der vil have stillet deres sexlyster.

Hver eneste eftermiddag holder der flere biler og venter på, at der skal komme en eller anden forbi til en aftale. Så sent som i går holdt der en bil, der ventede på en aftale, fortæller en kilde til fredericiainfo.dk.

Netavisen kan således berette, at der er lavet et hul i døren (et såkaldt gloryhole) så vedkommende kan stikke sit lem ind i og på den måde få stillet sin lyst.

Fredericia Kommune kender godt til problemet.

- Vi har fået en del opringninger fra folk der er bekymret over det der sker på de toiletter, også fordi der er børn i nærheden, der leger og spiller fodbold. Vi har anmeldt det til politiet for lang tid siden, fortæller en ansat hos kommunen, der ønsker at være anonym.

- En dag jeg skulle ned og tjekke toiletterne stod der pludselig en nøgen mand inde på et af toiletterne. Jeg gik ud og kontaktede politiet. Jeg ved også at det foregår i Norgesgade og vi har også prøvet at lukke toiletterne i nogle måneder for at få stoppet det her. Og der har jo også været en sag ude ved Monjasa Park ved idrætshallen og der endte det med vi rev toilethuset ned. Vi har også prøvet at lappe de huller man laver i dørerne i Hannerup og i Norgesgade, for det går jo også ind som hærværk, siger den anonyme medarbejder til fredericiainfo.dk.

Det er ikke længe siden at en person havde hængt et skilt op på toiletdøren, hvor der stod at man ikke skulle bruge toiletterne, da de blev brugt til mande sex. De er blevet fjernet.

Fredericiainfo.dk fortæller, at der nu i den nærmeste tid vil være mere opsyn i området, både i Hannerup og i Norgesgade.