Frederik Fetterlein sætter ord på aflyst bryllup

Foto: TV3

Han kalder stadig sin eksforlovede for sin bedste ven.

Mandag blev det bekræftet, at Frederik Fetterlein og hans forlovede, 32-årige Andrea Tolic, ikke længere var sammen, hvilket naturligvis også betød, at brylluppet ikke længere skulle stå - men det var de klar over længe forinden. 

De har nemlig ikke været kærester i et stykke tid. 

Læs også

Jonathan købte nyt hus: Fandt dukke og uhyggeligt brev i væggen

Det fortæller 51-årige Frederik Fetterlein til B.T. 

"Vi har set hinanden on and off længe, men vi har ikke været kærester i et stykke tid. Nok nærmest et år," fortæller tv-kendisen til B.T. 

Det tyder dog ikke på, at der er noget ondt blod mellem Frederik Fetterlein og kroatiskfødte Andre Tolic, da han stadig kalder hende for sin "bedste ven", hvorefter han indrømmer, at han fortsat kan se, at de ender sammen. 

"Jeg tænker godt, det kunne blive os igen, og jeg kunne også håbe på det," indrømmer han. 

Andrea Tolic, der til daglig arbejder som sælger i et frugtfirma, har modsat Fetterlein ingen børn, men ifølge den tidligere tennisstjerne var det hverken aldersforskellen eller spørgsmålet om børn, der satte en stopper for forholdet. 

Men det har ikke været aldersforskellen på de 20 år, der fik sat en stopper for de syv års langdistanceforhold, men derimod distancen mellem dem, da de er bundet til hvert sit land. 

Frederik Fetterlein er far til 20-årige Tobias, som han har sammen med Tereza Moxova, samt 13-årige Sean, som han har med Saszeline Sørensen. 

Læs også

Sarah gav ofte mad til sin flinke nabo på 77 år, så opdagede hun hans grusomme hemmelighed

 

Dagens Gossip