Gertrud har været væk siden onsdag morgen: Nu deler politiet bekymrende nyt

Skrevet af Kamille Isaksen

22/02/2024
Foto: Shutterstock / Syd- og Sønderjyllands politi
Foto: Shutterstock / Syd- og Sønderjyllands politi
Som resultat på en intens eftersøgning har politiet og beredskabsstyrelsen gjort et skræmmende fund.

Mest læste i dag

Onsdag aften blev 74-årige Gertrud efterlyst af politiet, efter at hun om morgenen havde forladt sit hjem i Tønder i en nedtrykt tilstand. 

Som resultat af en intens eftersøgning er der nu sket en bekymrende udvikling i sagen. 

Det skriver Presse-fotos.dk.

Den 74-årige Gertruds bil er nu fundet ved en sluse i Højer, som blandt andet er karakteriseret ved sin stærke strøm. Netop dette fund har sat både myndighederne og de pårørende i højt alarmberedskab.

Beredskabsstyrelsen og Syd- og Sønderjyllands Politi har siden fundet af bilen ved slusens kant, iværksat en storstilet eftersøgning. "Det ligner meget, at de leder efter hende i vandet," rapporterer en udsendt fra Presse-fotos.dk, hvilket antyder en mulig tragisk vending af begivenhederne.

Med gummibåde sat i vandet, hundepatruljer på land, og luftstøtte fra droner og helikoptere, arbejder redningsmandskabet på højtryk for at finde spor efter Gertrud. Den blå Nissan Micra, som hun sidst blev set køre i, stod efterladt ved slusen, hvilket kun har tilføjet til bekymringen for hendes velbefindende.

Foto: Presse-fotos.dk

Slusen, hvor bilen blev fundet, beskrives af mediets udsendte som både dyb og bred, med "rigtig meget strøm i vandet," hvilket stiller store krav til redningsmandskabets indsats og øger risikoen i eftersøgningen.

I et rørende øjeblik ankom pårørende til stedet for at fjerne Gertruds bil, et syn der understreger den personlige tragedie involveret i denne sag. 

Politiet har endnu ikke offentliggjort yderligere detaljer om eftersøgningen eller omstændighederne omkring Gertruds forsvinden.

Dette tilfælde ryster lokalsamfundet og understreger vigtigheden af at holde sammen i tider med nød. Mens eftersøgningen fortsætter, holder et samfund vejret i håb om gode nyheder om Gertrud.

Foto: Presse-fotos.dk