Godt nyt fra dansk ekspert: Ny behandling 800% mere effektiv mod coronavirus

Den danske læge vil have igangsat behandlingen med klorokin og antibiotika. Foto: Shutterstock

Det var den lægen Stig Ekkert, der var ude som den første i Danmark, til at anbefale klorokin som behandling til corona. Lægen er nu ude med riven i forhold til myndigheder. Se på de nyeste resultater og få igangsat behandlingen med klorokin.

Kliniske test fra Frankrig har givet anledning til, at læge Stig Ekkert på Facebook er ude med riven i forhold til myndighedernes tøven med at frigive klorokin til behandling mod covid-19. 

De helt nye tal fra Frankrig er entydige. I hvert fald hvis man skal tro læge Stig Ekkerts opslag på Facebook. Her refererer han til de kliniske forsøg med medicinen. Danske læge skriver i sit opslag, at en behandling med klorokin og Zitromax giver 800% bedre resultater, end hvis covid-19 ikke behandles. Det underbygges med tal fra de franske tests.

I Danmark er klorokin fortsat ikke tilladt som behandling mod corona

Behandlingen, som læge Stig Ekkert refererer til i sit opslag, er allerede godkendt i flere lande. I Danmark har Lægemiddelstyrelsen dog ikke været meget for at åbne op for brugen af klorokin til behandling af covid-19. De vil gerne se resultaterne fra egne kliniske forsøg, der blev godkendt for mere end en uge siden.

Det er også læge Stig Ekkert, der står med ansvaret i de danske forsøg. Nu prøver han alligevel at råbe myndighederne op, så de iværksætter en behandlingsplan ud fra de internationale resultater. I stedet for at vente på egne resultater.

Undersøgelserne, som Stig Ekkert refererer til, er lavet i Marseilles. Her står franske forskere og læger bag et klinisk forsøg med at blande klorokin og antibiotika for at slå coronavirussen ned. Allerede nu mener den danske læge, at resultaterne er så gode, at myndighederne skal vågne op og igangsætte behandlingen. 

Verden har brug for en kur

Klorokin har længe været spået som det helt store vidundermiddel mod corona. Den seneste tid har fokus dog været på andre medikamenter. Flere forskergrupper og læger fortsætter forsøgene med klorokin og blander andre medikamenter ind i forsøget på at skabe en kur. De franske resultater er på baggrund af den største kliniske test, der udføres med at blande antibiotika og klorokin. Mange lande i hele verden følger med, idet flere lande, heriblandt Holland, Spanien, USA og Italien kæmper hårdt for at få deres sundhedssystemer til at følge med de mange syge. 

Den nye behandling er både mere effektiv og reducerer tiden, hvor man har behov for intensiv behandling. Det kan tage toppen af presset mod sundhedssystemet.

Læs også

Mor går viralt med corona-tiltag

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip