Godt nyt til danskerne: Så få kroner koster strømmen de næste to dage

Skrevet af Henrik R

03/09/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I dag skal du bruge strøm, hvis du gerne vil 'spare' penge. Priserne er nemlig lavere i løbet af i dag og i morgen i forhold til normalt.

Dagens topnyheder

Tidligere har elregningen ikke været noget, som vi danskere har gået synderligt meget op i. Elregningen har ofte været den samme måned efter måned, men desværre så skete der noget i begyndelsen af 2022, der i den grad har fået energipriserne til at gå amok.

Nu er vi så i en situation, hvor elpriserne næsten slår rekorder på daglig basis, men heldigvis så er der stadig tidspunkter, hvor der kan findes billig strøm.

Sådan en periode rammer vi blandt andet i dag og i morgen, og derfor kan det være en rigtig god ide, at du forbereder din opvask, din opladning af elbilen og andre energikrævende ting til disse tidspunkter, da det så vil koste dig mindst muligt.

Så billig bliver strømmen

Allerede klokken 11.00 i dag vil strømprisen inkl. moms og afgifter ligge på 2.50 kroner. Derfra falder den de efterfølgende to timer, og så vi den ligge på et lavt niveau indtil 14.59, hvor den så vil stige igen.

Klokken 12.00 koster det 2.00 kroner pr. kWh, mens prisen blot er 1.78 kroner pr. kWh, når vi rammer klokken 13.00.

Klokken 14.00 vil prisen igen hedde 2.03 kroner pr. kWh, og klokken 15 begynder den at nærme sig 3 kroner.

I aften bør du til gengæld tænke over dit forbrug. Klokken 19.00 lyder prisen nemlig på 6.23 kroner pr kWh.

I morgen bliver også billig

Strømpriserne for den efterfølgende dag, vil altid kunne ses fra klokken 13.00. Dermed kan vi ikke se de præcise priser for i morgen søndag, men flere prognoser peger på, at det bliver endnu billigere end i dag lørdag. Det ventes også at være i samme tidsrum mellem 12 og 17.

Vil du gerne lære andre tips til at spare på din elregning, så tjek vores artikel herunder: