Gør det igen: Tesla med massiv prisreduktion

14/04/2023 08:28

Mathias Nielsen

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den amerikanske elbilsgigant sænker endnu engang prisen på flere af sine modeller.

Mest læste i dag

Når de fleste tænker på en elbil, så vil de formentlig tænke på Tesla. Den amerikanske bilproducent har indtaget markedet med storm, og Elon Musk har da også tjent en dollar eller to på sin idé.

Tesla er på mange måder en atypisk bilproducent. Flere gange tidligere i år har man højst mærkværdigt frivilligt valgt at sænke priserne på flere modeller markant, hvilket i Danmark stort set støvsugede markedet for Teslaer.

Samtidig blev nuværende ejere dybt frustrerede, da deres bil nu var faldet markant i værdi.

Det har tilsyneladende ikke fået Tesla til at ændre kurs, for nu sænkes prisen på flere modeller endnu en gang.

Jyllands-Posten skriver således, at der natten til fredag dansk tid er kommet nye prisfald.

Teslas Performance-modeller Model Y og Model 3 er faldet med næsten ti procent i pris, mens de mere luksuriøse Model S og Model X ligeledes er faldet med ti procent.

Men hvorfor sænkes prisen, tænker du måske.

Ifølge britiske The Guardian, så har Elon Musk tidligere i år sagt, at man sænker priserne for at ramme en større målgruppe af potentielle købere.

“Folks ønske om at eje en Tesla er meget stort, men de er begrænset af muligheden for at kunne betale for den,” skulle Musk have sagt i forbindelse med en konference hos Tesla tidligere på året.

Så mangler du en ny bil, så kan du måske prøve at kigge i elbilens retning, og da især hen mod en Tesla, som altså fortsætter med at falde i pris.

På den anden side kan man også vente, hvis priserne nu skulle blive reduceret yderligere.