Gymnastiklærer mistede sit job på grund af corona: Nu tjener hun 200.000 kr. om måneden

Foto: Privat / Instagram / Lauren

Pandemien har været et vendepunkt for mange mennesker, og det har gymnastiklæren lært på førstehånd.

Lauren Kennedy kunne ikke længere fortsætte livet som gymnastiklærer på grund af coronapandemien. Men, som man siger, så er intet så skidt, at det ikke er godt for noget. 

Hun har, sammen med sin mand, fundet en helt ny livsstil, hvilket kommer efter, at hun har oprettet en profil på OnlyFans, hvor hun nu tjener 200.000 kr. om måneden.

Det skriver news.com 

Læs også

Gangbang-politiker slår til igen

Foto: Privat / Instagram / Lauren Kennedy

Hun fortæller, at hun altid har været meget selvsikker, når det kommer til hendes krop. Det kommer blandt andet efter, at hun begyndte at få mange følgere på Instagram, hvor hun deler video af hende, der danser. 

Lauren valgte derfor at springe ud i et nyt eventyr. 

Hun har ikke blot sin mands støtte. Han hjælper hende sågar med projektet, da han både er direktør og filmer hendes videoer. 

Foto: Privat / Instagram / Lauren Kennedy

"Jeg ved, hvilke skud, der ser godt ud, og hvad vi mænd har lyst til at se," fortæller Laurens mand, Jaymes Wright, da parret gæstede Kyle Sandilands og Jackie Henderson.

"Han får det hele til at se godt, da han også er en forbruger, hvorfor han ved, hvad man skal gå efter," sagde Lauren.

Lauren kunne ligeså fortælle, at hun er overbevist om, at OnlyFans har været nøglen til et lykkeligt ægteskab. Det ender nemlig ofte med, at de bliver intime, når optagelserne stopper. 

​Foto: Privat / Instagram / Lauren Kennedy

"Det har helt sikkert været godt for vores ægteskab. Jeg føler lidt, at det er noget alle unge par burde gøre, hvis de føler for det. Det holder flammen i live, og jeg elsker det," sagde Lauren. 

Hun blev herefter spurgt om hendes indkomst, hvor hun kunne afsløre, at hun har mellem 1000 og 1500 abonnenter, som hver især betaler 150 kr. hver måned, for at få adgang til hendes billeder.

Hun optager også mere eksplicitte videoer, som hendes abonnenter kan få tilsendt, hvis de dog betaler 300 kr. Hun fortæller, at mellem 100 og 150 abonnenter vælger at få tilsendt videoer hver måned. 

Læs også

Stewardesses 'ulækre' afsløring om drikkevarer ombord på fly

 

 

 

 

 

Dagens Gossip