Han putter én uventet ingrediens i sin appelsin og løser kæmpe problem: Når du ser magien ske, vil du gøre det samme

Skrevet af Emil Martesen

04/09/2023
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Når du ser hvorfor, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor mange søger naturlige alternativer til kemiske afskrækningsmidler, løfter en YouTube-video sløret for en anderledes - men genial og økonomisk måde at holde myg og hvepse væk på.

Dette trick, som er både simpelt og effektivt, involverer brugen af en hule appelsin og et stykke glødende kul.

I videoen demonstreres en trin-for-trin proces, hvor en appelsin omdannes til et naturligt afskrækningsmiddel mod insekter.

Og der er god grund til at spidse øre.

Først skæres toppen af en appelsin, og frugtkødet fjernes for at lave en lille 'skål'. Herefter tilføjes en smule kaffepulver, efterfulgt af et stykke tændt kul. Dette skaber en svag glød og en smule røg, der effektivt holder myg og hvepse på afstand.

Dette trick er ikke kun en fantastisk måde at genbruge appelsinskræller på, men også en naturlig metode til at beskytte sig mod irriterende insekter, især i disse tider, hvor sommervejret igen har fået sit tag over Danmark.

Så næste gang du nyder en appelsin, må du ikke smide skrællen væk. I stedet skal du ikke tøve med at bruge den som en del af dette kreative og miljøvenlige trick for at nyde en aften udenfor uden bekymringer for insektbid.

Du kan se videoen herunder: