Han putter rengøringsbørsten ind i brusehovedet - få sekunder senere kan folk ikke tro deres egne øjne

Skrevet af Emil Martesen

26/07/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Når du først har stiftet bekendtskab med dette, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

Et afslappende brusebad kan være en udsøgt fornøjelse på både varme og kolde dage. 

Desværre kan kalkaflejringer i brusehovedet ofte ødelægge denne oplevelse. 

Og selvom mange af os har stået over for udfordringen med at rengøre brusehovedet, og selvom der findes flere produkter på markedet til formålet, kan de være dyre og indeholde skrappe kemikalier, som ikke alle er begejstrede for at bruge. 

Men hvis du er blandt dem, der før har stødt på problemet, så er der god grund til at spidse øre. 

En ny og særdeles smart mode har nemlig set dagens lys. 

Vector har nemlig løftet sløret for et simpelt og effektivt trick til at rense brusehovedet uden brug af skadelige kemikalier. 

Dette trick er ikke kun godt for vores miljø, da det ikke skaber ekstra spildevand med kemikalier, men det er også budgetvenligt og nemt at udføre med udstyr, der er tilgængeligt på ethvert apotek til en overkommelig pris. 

Løsningen ligger i at bruge interdentale rengøringsmidler, små børster, der ligner miniature flaskerensere. 

Disse rengøringsmidler kan nemt indsættes i brusehovedets kanaler, hvor de forsigtigt skubber kalk og urenheder ud af vejen. 

Den faste kalk løsnes og hægtes på børsterne, og derefter er det blot at tænde for vandet og lade de løsnede urenheder skylle ud. 

Selvom nogle måske har deres tvivl om denne smarte løsning, har Vector vist, at metoden fungerer, og mange brugere har prøvet det med succes. 

Ikke alene slipper man af med kalken, men det giver også brugeren en tilfredsstillelse ved at tage miljøvenlige og økonomiske skridt mod en renere bruseoplevelse. 

Så næste gang dit brusehoved trænger til en grundig rengøring, behøver du ikke lede efter dyre og potentielt skadelige produkter. Læg i stedet vejen forbi apoteket og få fat i disse interdentale rengøringsmidler.

Du kan se Vector prøve kræfter med metoden, herunder: