Harry Kane redder point til Tottenham i overtiden

22/02/2015

London-derbyet i Premier League mellem Tottenham og West Ham sluttede dramatisk søndag, da Harry Kane dybt inde i overtiden brændte et straffespark, men selv fik fulgt op på riposten, så han sikrede Tottenham 2-2.

Med 10 minutter tilbage af kampen var gæsterne fra West Ham foran 2-0.

Cheikhou Kouyaté scorede til 1-0 for West Ham midtvejs i første halvleg, og hans senegalesiske landsmand Diafra Sakho nettede efter lidt over en times spil til 2-0.

Christian Eriksen er normalt sikker mand i startopstillingen, men måske på grund af Tottenhams kompakte kampprogram i øjeblikket var danskeren på bænken fra kampens begyndelse.

Bagud 0-1 ved pausen blev Christian Eriksen dog sat på banen fra anden halvlegs start. Danskeren var tæt på at reducere til 1-2 med et lille kvarter igen, da han sendte et godt frispark af sted.

West Ham-keeper Adrian fik dog reddet, men spanieren sprællede forgæves få minutter efter, da hjemmeholdets venstre back Danny Rose reducerede til 1-2. Derefter var der lagt op til en spændende afslutning.

Der var fem minutters tillægstid i opgøret, og dem udnyttede Tottenham lige akkurat til at få 2-2-udligningen. Adrian reddede Kanes forsøg fra 11-meter-pletten, men angriberen fulgte selv op på riposten.

Resultatet holder fortsat Tottenham uden for de europæiske pladser.