Harry Potter tv-serie på vej

Skrevet af Mathias Busekist

25/01/2021
Potterhovederne kan igen finde deres tryllestave frem og sætte sig til rette foran skærmen.

Dagens topnyheder

I takt med, at coronavirussen tog til, var flere og flere biografer tvunget til at lukke sine døre. Men, når en dør lukkes, åbnes en anden, og der stod diverse streamingplatforme og rakte hånden ud. 

Det medførte, at en malstrøm af film og tv-serier blev udgivet på disse platforme i stedet for biografen, hvilket de har haft stor succes med. 

Det har man blandt andet set med Star Wars- og Marvel-universet, og det siges nu, at Harry Potter-universet kan være det næste i rækken. Det startede med en række af populære Harry Potter-bøger, der senere blev til en meget populær filmserie.

The Hollywood Reporter skriver, at Warner Bros. og HBO Max har et ønske om at producere en Harry Potter-serie. 

Projektet er naturligvis i et meget tidligt stadie, da man ikke er blevet enige om, hvilken historie, man ønsker at fortælle med tv-serien. De skulle dog være enige om, at man igen ønsker at bringe universet til live, hvorfor de har haft flere forfattere forbi, som skulle pitche deres idéer til de to selskaber.

De skulle dog fortsat være usikre omkring hvilken historie, man bedste ville kunne bringe til live med den kommende tv-serie. 

Der er dermed ikke meget at gå efter, men det er uden tvivl gode nyheder for Harry Potter-fansene, da det viser, at man ønsker at tage dem med på The Hogwarts Express og tilbage til det uforglemmelige univers. 

Det er også forståeligt, at man endnu ikke har fastlagt et projekt, da man foruden selve Harry Potter-filmene og fortællingerne om Newt Scamander og de fantastiske væsner, har et helt univers, som man kan vælge at udforske. 

Harry Potter-fans verden over har længe haft et ønske om en tv-serie, der fortæller historien om gruppen, der består af Remus Lupin, Peter Pettigrew, Sirius Black og James Potter, som gik under navnet The Marauders.

Tiden vil dog vise, hvilken historie, HBO Max og Warner Brox. ender med at fortælle i den kommende Harry Potter-serie.