Helen brækkede hoften: Nu efterlyser hun tre unge

Foto: Bookenshelter.dk

78-årige Helen Dalvig faldt og brækkede hoften. Nu søger hun tre unge mennesker.

Helen Dalvig var ude at gå på Sønderborgs gader, da hun uheldigvis faldt og brækkede hoften. Og nu har hun fundet ud af, at Facebook kan være et meget værdifuldt redskab, hvis man forsøger at finde frem til folk. 

Hun håber i hvert fald, at det kan hjælpe hende med at finde frem til tre unge drenge. 

"Det var utroligt godt vejr, og jeg havde været nede i mit galleri og male. Jeg var lidt hurtig i vendingen, og så faldt jeg over en fortorvssten. Det gjorde ondt, og jeg råbte," siger Helen Dalvig til TV Syd

Hun fortæller efterfølgende, at der kom tre unge mennesker hen for at hjælpe hende. De var dog væk lige så hurtigt, som de kom til, da hun hurtigt blev sendt med en ambulance. 

En ambulance, som de havde tilkaldt. 

"De var så søde, og de ringede 112. Jeg kunne ikke sanse særligt meget, fordi det gjorde så ondt. Men jeg fik sagt, at når jeg blev rask, måtte de komme over til mig og få lidt opmærksomhed. Men jeg fik ikke sagt, hvem jeg er," siger hun til TV Syd.

Foto: Facebook

Helen Dalvig har ligget på hospitalet, og hun kom frem til, at hun ville forsøge med et opslag på Facebook i håbet om, at det ville nå ud til de unge mennesker, der hjalp hende. 

Helen kan dog ikke huske, hvor gamle de unge mennesker var. Hun mindes, at den yngeste var i teenageårene. 

Hun ønsker ikke at fortælle, hvad de tre unge mennesker kan se frem til at modtage.

Læs også

Verdens første hotel i rummet: Plads til 400 personer

 

Dagens Gossip