Hella Joof afslører frygtelig fortid: Misbrugt seksuelt 14 nætter i træk

Her ses Hella Joof som gæst i DR2-programmet Autograf. Foto: Bjarne Bergius Hermansen

I sin nye bog åbner Helle Joof op og fortæller om en episode, der fandt sted da hun var 15 år gammel.

Helle Joof har kun mødt sin biologiske far én gang. Det skete da hun som 15-årig rejste til Gambia for at besøge ham, fortalte hun i interview med Femina. Men i dette interview afslørede hun ikke, hvad der også fandt sted på den rejse. Det gør hun til gengæld nu i  sin nye bog, “Tvilling, yndling, grævling”, skriver Se & Hør. 

Læs også

Magnus Heunicke i corona-isolation

På rejsen boede hun i en hotellejlighed, hvor hun sov i en dobbeltseng. Det var hun ikke den eneste, der gjorde. Et mandligt familiemedlem valgte også at overnatte i sengen, og selvom det var mødet med Hellas biologiske far, der skulle have være det vigtigste på den rejse, så blev det oplevelsen med det mandlige familiemedlem, der satte de største spor.

“Det var, at jeg, som på det tidspunkt var jomfru, hver nat i 14 dage blev benyttet i seksuelt øjemed af en mand, som jeg intet ønske havde om at have sex med. Dengang tænkte jeg, at det jo ikke var voldtægt, for der var ingen fysisk vold involveret, det var ikke nødvendigt, for jeg var ikke i stand til at reagere, og han vidste formentlig knap nok, at han gjorde noget forkert og ulovligt” skriver hun i bogen. 

Man skal sige det højt

Episoden valgte hun at dele med sin mor, da hun var 41 år. I dag er Helle Joof 57 år, og hun er glad for, at hun gjorde det, forklarer hun til Se & Hør, for hun var ‘nødt til det’. Hvis noget gør ondt, så er hun af den overbevisning, at man skal sige det højt, og det gjorde episoden i Gambia. 

Om sin nye bog forklarer Hella Joof, at det "er en selv(hjælps)biografi. Her kan du blandt andet læse om, hvordan man ikke skal gøre, og hvad man skal prøve at undgå at rode sig ud i inden for parforhold, familie, økonomi, selvbedrag, sex og kroppen generelt.”

Læs også

Tidligere McDonalds-ansat afslører drive-in-trick: Sådan får du altid friske pommes frites

 

 

Dagens Gossip