Her er danskernes klammeste vaner

Man skulle egentlig tro, at det hører barndommen til, men en markant del af danskerne kan tilsyneladende godt lide smagen af deres egne bussemænd.

Det viser en befolkningsrundspørge, som Søndagsavisen har lavet.

I hvert fald angiver ni procent af den voksne befolkning, at de spiser bussemænd. Det viser en rundspørge blandt 1.008 repræsentativt udvalgte danskere, som YouGov har lavet for Søndagsavisen. Og her stopper det ikke.

Hele 20 procent angiver i samme undersøgelse, at de bider negle. 11 procent fortæller, at de ikke vasker hænder, når de går på toilettet. 23 procent drikker direkte fra mælkekartonen eller vandflasken og stiller den tilbage i køleskabet.

Læs også: 9 klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

Selvom det måske umiddelbart lyder klammest at spise bussemænd, er det også den mest ufarlige af de ulækre vaner. For bussemænd er egentlig bare tørret slim og urenheder, man alligevel får ind gennem luftvejene.

Værre står det til, hvis ikke man vasker hænder. Har man haft hænderne nede omkring endetarmen eller kønsdelene for at tørre sig, er der godt med bakterier på hænderne, som i værste fald kan sprede sygdom.

På samme måde kan man blive syg af bakterier, man får i munden, hvis man bider negle, og dine medmennesker kan blive syge af bakterier, du efterlader på kanten af mælkekartonen, når du drikker direkte fra den og stiller den i køleskabet igen.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip