Her er der gratis pizza, sandwich, kaffe og te de næste 14 dage

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

I de næste 14 dage vil hårdarbejdende danskere, der holder samfundet i gang, kunne glæde sig over gratis kaffe, te, pizza og sandwiches. Det kræver dog, at man arbejder inden for et specefikt område.

I hele verden er der krisetilstand i denne tid, hvilket naturligvis skyldes coronavirussen. I Danmark er vi særligt hårdt ramt, og det har fået stor betydning for mange menneskers hverdag, og ikke mindst deres fremtid.

Mange tusinde er allerede blevet fyret fra deres job, fordi virksomhederne ikke har en særlig stor indtægt i disse dage, og andre steder er ansatte nødt til at løbe meget hurtigere end de plejer, fordi de er underlagt et større pres.

Læs også

Advarsel: Det her må du ikke tage, hvis du har de mindste symptomer på coronavirus

I det danske samfund hylder man allerede de mange mennesker, der dagligt er nødt til at arbejde ekstra hårdt trods risikoen for selv at blive smittet, og de ansatte får nu helt uventet hjælp.

Flere restauranter samt tankstationer står nemlig klar til at give dem en hjælpende hånd, så de gratis kan få stillet deres tørst og deres sult.

Herunder kan du se de mad- og drikkevarer der gives gratis væk til hverdagens helte

Gratis kaffe og te: Hvis du er ansat som sundhedspersonale, redningsfolk, plejepersonale, brandfolk, forsvar, beredskab eller politi, så tilbyder tankstationen Cirkel K gratis kaffe og te i resten af marts.

Det kræver, at du møder op i din uniform eller viser et officielt arbejds-id med billede på.

“Selvom det er en lille ting, så håber jeg, det vil opfattes som en lille anerkendelse blandt de hårdtarbejdende danskere, der gør en kæmpe forskel. Der er mange, der må arbejde i døgndrift for at kunne være der for os andre. Det er netop dem, vi ønsker at takke" lyder det fra direktør i Cirkel K, Mette Uglebjerg.

Gratis pizza: Hos Koup Pizza i Odense har de valgt at give gratis pizza til læger og sygeplejersker på Odense Universitetshospital.

“Som et stort TAK til alle de modige læger og sygeplejersker vil vi hos Korup Pizza gerne sørge for at I kan få noget mad efter en lang arbejdsdag, derfor: Tilbyder vi alle vores sygeplejersker og læger de næste 2 uger dvs til d. 30.03.2020, at de kan hente gratis pizza hos os,” lyder det på Facebooksiden for pizzariaet.

Gratis sandwich: Også hos Torino Pizza i Herlev, er der mulighed for at få stillet sulten, hvis man arbejder på hospitalet. Ifølge en opdaterings på EBs liveopdatering af coronavirussen, blev det meldt ud, at der i de næste 14 dage vil være gratis kebabsandwich til ansatte på Herlev Hospital.

Læs også

Her bor de smittede danskere med coronavirus

 

 

Dagens Gossip