Hugo Helmig med chok-besked: Indstiller karrieren

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Han må således aflyse sin Danmarksturné samt kommende udgivelser.

Hugo Helmig blev drevet ud i et omfattende kokainmisbrug som følge af sin angst, hvilket var med til at sætte en stopper for hans karriere, som både dækkede over store hits i såvel Danmark som udlandet. 

Han formåede at overvinde misbruget, men ikke sin angst, hvilket han aldrig er sluppet af med - og angsten sætter nu en stopper for hans karriere.

Læs også

Enorm årsløn: Ed Sheeran scorer kassen

Det fortæller hans musikselskab The Bank til Ritzau.

"Alt lukkes ned på ubestemt tid, og det er på nuværende tidspunkt ikke sikkert, at Hugo vender tilbage til musikken," kommer det fra selskabet. 

Danmarksturnéen, som først lige er startet, vil som følge af dette blive aflyst, mens også 'Lulu Vol. 3', hans kommende udgivelse, bliver skrottet, da han er nødt til at sætte helbredet i første række, selvom han må vinke farvel til en stor karriere. 

Han fortæller således, at hans angst er blevet så voldsom, at han er nødt til at indstille karrieren for at få det bedre, hvilket kommer som en meget trist nyhed for hans mange fans, som han er meget ked af at skuffe. 

Hugo Helmig har arbejdet tæt sammen med The Bank siden begyndelsen af karrieren, og musikselskabet har fuld forståelse for beslutningen, men naturligvis også kede af, at deres veje skal skilles. 

Det fortæller The Banks direktør Jakob Sørensen. 

"Jeg har den dybeste respekt for Hugos beslutning, selv om det selvfølgelig er utroligt trist at måtte stoppe her. Jeg ved, hvor hårdt Hugo har kæmpet de seneste år, og hvor langt han allerede er nået," kommer det således fra Jakob Sørensen, der understreger, at selskabet ikke har andet for end at støtte ham.

Læs også

Tragisk dødsulykke i forlystelsespark: 6-årig faldt ud af forlystelse