Hun var på vej til Stockholm med flyet, da hun pludselig fik kraftige mavesmerter

Foto: Privat

Alle gik i panik.

Natten til lørdag fødte en kvindelig passager pludselig et barn ombord på et fly, som var på vej fra Istanbul til Stockholm. 

Det skriver svenske Aftonbladet.

Passagerflyet havde været i luften i omkring halvanden time, da passager Nisrin Sabuncu pludselig hørte høje stemmer.

Stemmerne viste sig at tilhøre en gravid kvinde og flyets personale. Kvinden, som var i 30’erne, havde pludselig fået kraftige veer. 

Læs også

Han sexmisbrugte hende som barn: Nu har Hannah taget den ultimative hævn

- Alle gik i panik. Flypersonalet fik et chok og ville nødlande i Ukraine. De var bange for, at der skulle ske noget, fortæller Nisrin Sabuncu, som oversatte for kvinden, da hun kun talte arabisk.

- Nogen sagde til hende, at hun skulle gå på toilettet og se efter, om vandet var gået, og hun kom tilbage og sagde, at der var vand og lidt blod. Man sagde, at hun havde virkelig ondt, men hun sagde, at hun kunne klare flyveturen. Hun holdt sig og holdt sig, men til sidst kunne hun ikke mere, siger Nisrin Sabuncu.

Læs også

Geggo forklarer: Derfor er kærestens familie ikke med i ‘Familien fra Bryggen’

 

45 minutter før flyet landede fødte kvinden en lille dreng. Nisrin Sabuncu og en anden passager, som var uddannet sygeplejerske, hjalp med at bringe drengen til verden.

Foto: Privat

Da barnet kom ud, begyndte de andre passagerer at klappe. Den lille dreng blev lagt på kvindens bryst, hvor han lå, til flyet landede i Arlanda kort efter midnat.

Foto: Privat

Her blev kvinden og hendes nyfødte søn mødt af en ambulance og hendes familie, som tog sig af de andre børn. 

 

 

 

Dagens Gossip