Hvad er nu det? Politiet byder på gratis drinks

Bilisterne i Aarhus har i dag mulighed for at få en gratis drink inden de skal ud og køre - og den glade giver er såmænd politiet.

Det sker fredag eftermiddag, hvor alle kan få mulighed for at nyde en drink i Bruuns Galleri – også dem der skal køre hjem.

- Det er ikke altid så fedt, at være den der sidder og spytter i et glas cola, fordi man skal køre hjem, når alle andre nyder farverige drinks med paraplyer i. Men det behøver ikke være så trist, at være den der holder sig fra alkohol – alkoholfrie drinks kan nemlig være mindst lige så festlige, lyder det fra Østjyllands Politi i Aarhus.

Derfor vil Rådet for Sikker Trafik og Østjyllands Politi gerne vise eksempler på, det er med den bagtanke at man inviterer til DM i alkoholfrie drinks, hvor alle kan få mulighed for at smage på de festlige, men køresikre, drinks.

Arrangementet finder sted ved Kvickly i Bruuns Galleri i Aarhus kl. 14.00- 18.00

Opskrifterne på de alkoholfrie drinks er lavet i samarbejde med Dansk Bartender Laug, og håbet er, at folk kan blive inspireret til at vælge de alkoholfrie drinks frem for vin, øl og spiritus, når de skal køre hjem.

 

Dagens Gossip