I første omgang havde ingen gevinst: Nu bør du tjekke din Lotto-kupon en ekstra gang

Emil Martesen

3 uger siden

|

17/06/2024
Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
I første omgang havde ingen gevinst, men ...

Dagens topnyheder

1.000.000 kroner skattefrit: Det var gevinsten for to særdeles heldige danskere, som begge spillede med i Lotto i lørdags. I første omgang havde de godt nok ingen gevinst, men i ekstratrækningen Millionærchancen, var de helt anderledes heldige.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Den ene million er vundet på en kupon, der er købt i SuperBrugsen i Ferritslev på Fyn - så hvis du ligger inde med en kupon, der er købt i det fynske, så kan det da i den grad godt være, at den lige skal tjekkes en ekstra gang.

Den anden million er vundet af en af Danske Spils faste PLUS-abonnenter fra Aarhus-området. Danske Spil har endnu ikke snakket med de to vindere, men ønsker dem begge stort tillykke:

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge", siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Det var femte uge i træk, at der ingen førstepræmievinder var - og det betyder, at puljen overlever, så der næste lørdag er hele 18 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Lotto. Dermed er der udsigt til, at en heldig vinder kan lande den største gevinst i Lotto, siden en heldig dansker vandt 19 millioner i marts 2022.

Lotto, vindertal 15. Juni

1, 7, 18, 24, 27, 31, 34. 

Lotto, tillægstal, 15. juni 

28