I morgen træder betydelig MobilePay-ændring i kraft: Nu udsender politiet advarsel til alle danskerne

Skrevet af Kamille Isaksen

11 uger siden

|

11/03/2024
Foto: Shutterstock
Du skal være særligt opmærksom, hvis der tjekker en besked ind i indbakken.

Dagens topnyheder

Nu skal du ikke vente særlig længe, før den nye MobilePay opdatering ser dagens lys. En opdatering som venter en række store ændringer for samtlige brugere. 

Mobilepay har været ude at sige, at opdateringen tilfører tre nye nøglefunktioner, som skal forbedre sikkerheden og gennemsigtigheden i finansielle transaktioner.

Opdateringen finder sted den 12. marts, og i den forbindelse er politiet nu ude og advare danskerne. 

Det ses via app'en ‘Mit digitale selvforsvar’.

Den nye opdatering af MobilePay sker i App Store eller Google Play på din telefon. Derfor får du helt automatisk den nye udgave af MobilePay på din telefon, hvis du har slået automatiske opdateringer til. 

Nu er politiet ude og understrege, at alt foregår i appen. Og kun i appen. 

Det betyder også, at du ikke vil modtage sms’er eller mails fra MobilePay eller andre i forbindelse med den nye opdatering. 

Modtager du en SMS eller en mail, hvor du eksempelvis bliver bedt om at klikke på et link for at opdatere MobilePay, skal du slette den straks. 

Bliver du ringet op med tilbud om hjælp til at opdatere eller installere den nye udgave af MobilePay, skal du smække røret på med det samme. 

Det er vigtigt, at du aldrig udleverer dine personlige oplysninger eller MitID-oplysninger via mails, SMS’er eller opkald – heller ikke selvom henvendelserne foregiver at være fra MobilePay. 

Gå i stedet ind i App Store eller Google Play og opdater appen, som du plejer at gøre. 

Du kan se advarslen her:

Foto: Mit Digitale Selvforsvar