Ikke været billigere i månedsvis: Her skal du tanke i dag

Foto: Shutterstock

I de seneste måneder har benzinpriserne været på himmelflugt, hvorfor mange har haft svært ved at fylde bilens tank.

Hvis du skal have fyldt bilens tank i dag, er det en god idé at køre forbi Circle K. Her har pumpeprisen for en liter benzin nemlig ikke været billigere siden 26. april.

Læs også

Her åbner et hav af nye Aldi-butikker snart

Ifølge Finans er det første gang siden slutningen af april, at pumpeprisen for en liter benzin har været under 15 kr.

Skal du tanke blyfri 95, vil det kunne ske til en pris, der lyder på 14,99 kr. pr. liter hos Circle K. Det viser de seneste tale fra den kendte kæde af tankstationer.

Siden Vladimir Putin bad sine tropper om at gå ind i Ukraine, har benzinpriserne været på himmelflugt. Det har ført til, at priserne for både benzin og diesel har været atypisk høje i løbet af de seneste måneder.

Ved den russiske invasion af Ukraine lå en literpris på 13,59 kr., men kort tid efter steg prisen til 16,09 kr. for en liter. Dette ramte prisen den 9. marts, hvilket ifølge Finans var historisk højt.

Denne rekord holdt dog ikke længe, men blev derimod slået flere gange i månederne efter.

Benzinprisen nåede dog sit foreløbige rekordniveau i Danmark en 3. juni, hvor man skulle betale 18,39 kr. for en liter blyfri 95. Det betyder, at prisen på daværende tidspunkt var næsten det dobbelte af, hvad prisen var to år forinden.

Heldigvis for mange danske bilister, er prisen begyndt at falde igen. I løbet af sommermånederne er det nemlig blevet billigere og billigere at tanke, og nu kan det lade sig gøre at tanke blyfri 95 for under 15 kr. pr. liter.

Læs også

Saveus kritiserer Janni Pedersen fra Go' aften Danmark: "Det var fucking akavet"

Der er dog fortsat tale om høje priser, da benzinpriserne i årtierne forud for sidste sommer har varieret mellem 9 kr. og 12 kr. pr. liter, hvorfor prisen fortsat er atypisk høj.

 

Dagens Gossip