Hilda Heick blev latterliggjort af danskerne: "Jeg græd mange gange"

Skrevet af Mathias Busekist

27/05/2021
Foto: PR - ARTE Booking
Foto: PR - ARTE Booking
Det er ikke nogen hemmelighed, at Hilda Heick og manden Keld Heick er - endda på tværs af generationer - et meget kendt par i Danmark.

Dagens topnyheder

Hilda Heick og Keld Heick har dog ikke altid haft det lige nemt. 

Parret har nemlig ikke altid haft den status, de har nu, hvilket Hilda Heick knytter nogle ord til i et interview med Billed Bladet, hvor hun åbner op om deres start i showbiz.

Hilda fortæller indledningsvist om hende og sin mands start i branchen, at man måtte lægge øre til mange skældsord samt uhyre meget kritik.

Det var dog ikke kun rettet mod Hilda og Keld, men også deres barn, Anette Heick, som kunne oplevede at blive latterliggjort i folkeskolen, fordi de andre børn mente, at hendes forældre var nogle "lalleglade idioter". 

Hilda er dog overbevist om, at det var med til at give hende ben i næsen.

"Vi fik nogle hug i tuden. Vi var jo kitsch i starten, og det gik ud over Annette i skolen. ”Dine forældre er nogle lalleglade idioter,” kunne de andre børn finde på at sige til hende. Da lærte hun at rette ryggen og sige fra. Hun fik ben i næsen og blev en stærk pige af det," fortæller Hilda Heick til Billed Bladet. 

Hilda fortæller følgende om kritikken, hende og familien oplevede i starten:

"Det gjorde da ondt. Der var mange gange, jeg græd over det. Det indrømmer jeg. Det er også hårdt, når man får breve, hvor øjnene er stukket ud på hele familien."

Hilda Heick og Keld Heick oplever stadigvæk at kunne læse sure opstød, men det sker i dag på internettet og ikke via breve, hvilket familien har nemmere ved at tackle, siger hun.