Islamisk Stat træner børn fra vestligt samfund til at blive bødler, spioner og selvmordsbombere

En engelsk tænketank, som er anti-ekstremistisk, har undersøgt, hvordan Islamisk Stat rekrutterer og bruger børn i deres krigsførsel.

De siger, at der er 50 børn, som på nuværende tidspunkt lever på Islamisk Stats territorium, hvor de træner dem til alvorlige poster.

Det er rapporten ‘Children of Islamic State’, som viser disse tal, og det er tænketanken Quilliam, som står bag, skriver The Guardian.

Læs også: Grimhøj-talsmand vækker opsigt i udlandet: Hvorfor er han ikke smidt ud endnu?

Resultaterne har de fundet ved at sammenligne materiale udgivet af Islamisk Stat, der er blevet sammenlignet med udsagn fra pålidelige kilder.

Forskerne siger, at man forsøger at indoktrinere børnene med ekstremistiske synspunkter, så de en dag kan vokse op og lave terrorisme.

Krigerne mener, at børnene ender med at blive nogle mere dødbringende soldater i krigen, fordi de ikke er blevet omvendt, men er blevet indoktrineret fra fødsel eller en tidlig alder.

Træningen af børnene går blandt ud på, at lade dem vende sig til, at deres metoder er normale, og derfor får de børnene til at holde afhuggede hoveder eller spille bold med dem.

Børnene anses for at være mere rene, fordi de ikke har levet efter andre normer, end dem som Islamisk Stat lever under.

Drenge skal være krigere og piger husholdersker
Man mener, at hele 80.000 af Islamisk Stats styrker er udenlandske krigere, som er kommet til for at hjælpe i kampen.

Gruppen forsøger at vene børnene til voldelige metoder ved at lade dem overvære offentlige henrettelser blandt andet.

Man mener, at folk fra Islamisk Stat har fundet inspiration i nazismen og Hitler Jugend-korpset.

Læs også: Tidligere IS-sexslaver er nu bevæbnede: Vil hævne sig på terrororganisationen

Drengene indgår i en strikt træning med koranen, som det vigtigste skrift. Tegning, filosofi og samfundsfag er udelukket, fordi man mener, det fremmer ateisme.

Pigerne bliver dækket til i slør. De kaldes ‘kalifatets perler.’ Deres plads er i hjemmet, hvor de lærer at tage sig af mændene. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip