IT-virksomhed med særligt budskab: Dette vil de bekæmpe, ved at give unik mulighed på Black Friday

20/11/2023 12:20

Sarah S

Nyheder
Foto: Mentech holder Black Friday den 24. november
Foto: Mentech holder Black Friday den 24. november
Black Friday nærmer sig - og det samme gør en helt særlig mulighed.

Mest læste i dag

Mentech går Black Friday amok den 24. november. Den grønne autoriserede IT-virksomhed giver som noget helt unikt 20% rabat på alle reparationer den 24. november. Black Friday er en dag med en stigende tendens til overforbrug og det er især elektronik, som er en del af det store problem. Mentech udtrykker enorm glæde over denne Black Friday kampagne og de håber, at det kan inspirerende flere til at få deres elektronik repareret hos et autoriseret serviceværksted.

I kølvandet på den stigende tendens til overforbrug og elektronikskrald på Black Friday har Mentech, som er førende inden for autoriserede elektronikreparationer med autoriseringer i nogle af de største mærker, besluttet at påtage sig ansvaret for at mindske elektronisk affald og opfordre til en mere bæredygtig forbrugskultur.

Det oplyser Mentech i en pressemeddelelse.

I et forsøg på at adressere de udfordringer, som overforbruget af elektronik på Black Friday medfører, lancerer Mentech en helt unik kampagne, som ikke er set tidligere, der tilbyder 20% rabat på alle elektronikreparationer. Tilbuddet gælder for nyoprettede sager den 24. november, som er den dag Black Friday falder i år. Denne initiativrige kampagne er designet til at opmuntre forbrugerne til at overveje reparation som et ansvarligt og økonomisk alternativ til at erstatte deres elektroniske enheder.

Mentech er dedikeret til at reducere elektronisk affald og det gør de med autoriserede reparationer af forbrugerelektronik. Denne kampagne er ikke kun en fordel for miljøet, men også en mulighed for forbrugerne at spare penge og forlænge levetiden for deres elskede enheder. Mentech begrunder deres valg af dette tilbud med at sige:

”Vi mener at det er vigtigt at forlænge levetiden på elektronik. Det er derfor vi denne Black Friday tilbyder 20% på alle reparationer. Som et autoriseret serviceværksted er det vigtigt for os at sætte et godt eksempel.”

Det helt vilde tilbud på 20% hos Mentech er et nyt koncept, som ikke er set særligt tit hos autoriserede serviceværksteder. Mentech udtrykker derfor en utroligt stor glæde og spændinger over, dette års Black Friday.

Black Friday er et koncept, som stammer fra USA og det har på kort tid gået hen og blevet til et stort fænomen i Europa. Black Friday er en dag, hvor der kommer et overforbrug og især af elektronik. Dagen falder i år på den 24. november. Mentech deltager i Black Friday i år med en stor rabat på alle reparationer.