Janni Ree med trist nyt: Karsten ramt af demens

Skrevet af Henrik R

11/08/2023
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Janni Ree kommer nu med trist nyt.

Dagens topnyheder

Den kendte forretningsmand, Karsten Ree, er blevet diagnosticeret med demens. Dette er netop blevet bekræftet af hans hustru, Janni Ree, gennem en pressemeddelelse delt på hendes Instagram-profil.

Janni Ree har været stille på de sociale medier den seneste uge, hvilket hun forklarer med sin mands helbredssituation.

"Der har været lidt stille på min profil den sidste uge, min kære mand er i udredning for sygdomme som i allerede ved, og har haft et ildebefindende." skriver hun.

Pressemeddelelsen fortsætter med at informere om, at Karsten Ree er i gang med et længerevarende udredningsforløb. Som en del af dette forløb er det blevet fastslået, at han lider af demens.

Familien Ree har udtrykt et klart ønske om, at deres privatliv respekteres i denne svære tid. De beder medierne om ikke at rette henvendelse til Karsten eller hans nærmeste, og de opfordrer til, at hans helbred ikke behandles journalistisk.

"Det er vigtigt for Karstens familie, at dette ikke giver anledning til yderligere opmærksomhed fra mediernes side. Det er familiens stærke ønske, at der er ro omkring ham," lyder det i meddelelsen.

Janni Ree og familien håber på forståelse fra offentligheden og medierne og takker for den støtte, de allerede har modtaget.

Vi ønsker Karsten Ree og hans familie alt det bedste i denne udfordrende tid.