Jeanette Ottesen taler ud om trist periode

21/09/2023 10:11

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Nu bryder Jeanette Ottesen tavsheden.

Mest læste i dag

Jeanette Ottesen er en af de få danskere, der kan bryste sig med en OL-bronzemedalje. Selvom den tidligere elitesvømmer har haft stor succes med svømmekarrieren, så har hendes private liv ikke været nogen dans på roser. 

Den tidligere elitesvømmer og nuværende online-coach Jeanette Ottesen stod i december sidste år med spørgsmålet “'Hvad skal der ske med mig?”, da hun uventet stod overfor en kæmpe livsændring.

For knap et år siden fortalte den tidligere elitesvømmer nemlig, at hende og hendes daværende mand, Marco Loughran, skulle skilles. 

»Lige pludselig står man og tænker: 'Hvad skal der ske med mig?'. Jeg troede, jeg var gift med min soulmate. Det troede jeg, det er slet ikke nogen hemmelighed,« fortæller Ottesen, som i 2017 sagde ja til Marco Loughran. 

Sådan udtaler Jeanette Ottesen i podcasten “Monday Bliss”, som influenceren Carla Mickelborg står bag. 

Sammen med eksmanden Marco Loughran har elitesvømmeren to børn, datteren Billie og sønnen Harley. 

“Det var en bombe uden lige, der sprang foran og oven i mig og mine børn og hele min familie og vennekreds. Det var ikke noget, der var nogen af os, der havde set komme overhovedet,” siger Ottesen uden at lægge skjul på, at det var en hård tid for hende personligt. 

På trods af den braste kærlighed til børnenes far, er der efterfølgende dukket en ny kærlighed op i Ottesens liv, da hun dagen i dag danner par med finansmanden Christian Wahlgreen.