Jesper Vollmer ramt af to blodpropper i hjernen

Foto: Uffe Weng/Ritzau Scanpix

Jesper Vollmer, den kendte tv-kok, der er gift med Annette Heick, blev for nylig indlagt akut.

Jesper Vollmer, som tidligere har været kok for Kongehuset, samt tidligere har været involveret i en alvorlig ulykke i Thailand, hvor han fik knust den sjette nakkehvirvel, har sendt en trist mail rundt til medlemmer af Klub Vollmer. 

Det fremgår af mailen, der er blevet sendt rundt til klubbens medlemmer, at Jesper Vollmer tirsdag blev indlagt med to blodpropper i hjernen, hvortil han dog skriver, at han under omstændighederne har det fint.

Læs også

Flere lande lukker op: Her kan du tage på sommerferie

Det skriver BT.

"Jeg har det godt, men vi fik en forskrækkelse den anden dag," skriver Jesper Vollmer i sin mail til medlemmerne, hvorefter han tilføjer:

"Som du måske vil høre andre steder eller har hørt allerede, så blev jeg i tirsdags indlagt med to blodpropper i hjernen."

Jesper Vollmer, som han skriver i sin mail, er tilhænger af at cykle for at holde sig i form, hvorfor blodpropperne var små, men under alle omstændigheder har han det godt. 

Det kommer heller ikke til at have den store indvirkning på Klub Vollmer, eftersom Jesper Vollmer i forvejen havde tænkt sig at søge hjælp og assistance fra diverse kokkekollegaer, så medlemmer fortsat vil kunne få delt opskriftsvideoer. 

Klub Vollmer vil derfor fortsætte uden de helt store ændringer, men det samme kan man dog ikke sige om privatlivet, hvor der kommer en mindre ændring for tv-kokken. 

"Og så kan jeg jo glæde mig til at have privatchauffør på de næste par måneder, hvor jeg ikke selv må køre bil," skriver han.

Jesper Vollmer understreger slutteligt, at han har det fint. 

Læs også

Glædelig nyhed: Klovn får en 9. sæson

 

Dagens Gossip