Judith Rothenborg kendt fra DRs 'Mormor på mandejagt' er død

08/09/2023 10:52

Henrik R

Nyheder
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Det er datteren Barbara Topsøe Rothenborg der har fortalt det på Facebook.

Mest læste i dag

Den 7. september 2023 blev en sørgelig dag for mange, da den karismatiske Judith Rothenborg, kendt fra DR-serien 'Mormor på mandejagt', gik bort.

Hendes datter, Barbara Topsøe Rothenborg, bekræftede den triste nyhed i et følelsesladet opslag.

Judith Rothenborg var en kvinde fyldt med liv og energi, der sang og dansede til det sidste. Hun var en farverig personlighed, der har berørt mange mennesker med sin "tryllestøv", som datteren beskriver det.

Efter en ti måneders intens kamp mod en sjælden form for kræft, måtte familien desværre erkende, at slaget var tabt. Barbara Topsøe Rothenborg udtrykte sin dybe sorg og fortvivlelse over tabet af sin mor og børnenes elskede mormor.

Hun beskriver sin mor som en "vanvittig farverig, karismatisk, skøn energibombe", og det er tydeligt, at Judith Rothenborg vil blive savnet af mange.

Barbara Topsøe Rothenborg er sønderknust og nævner, at det vil blive en udfordring at navigere i livet uden sin mor og børnenes mormor. Hun var en central skikkelse i familien, og hendes fravær vil utvivlsomt efterlade et stort tomrum.

Judith Rothenborgs betydning strækker sig ud over familiekredsen. Med sin medvirken i 'Mormor på mandejagt' nåede hun ud til et bredt publikum og vandt mange hjerter. Hendes bortgang er ikke kun et tab for familien, men for alle dem, der blev rørt af hendes unikke personlighed.