Kæmpe chok i 'X Factor': 'Det er en tragedie'

Skrevet af Mathias Busekist

26/03/2021
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Det femte liveshow blev endestationen for en favorit.

Dagens topnyheder

Femte liveshow blev nemlig det sidste for The Kubrix, Thomas Blachmans sammensatte syvmandsgruppe. Det kommer som en stor overraskelse, at det var netop The Kubrix, der måtte forlade konkurrencen.

Det kom efter en duel i farezonen, hvor man måtte kæmpe mod Lucca. Der var dermed to storfavoritter i farezonen, der måtte kæmpe for sin overlevelse i programmet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det skabte naturligvis også overraskelse hos dommerne og de andre deltagere, ligesom heller ikke bookmakerne havde set den komme.

"Det er uretfærdigt, at I skal stå her. Det er en mindre katastrofe. Vi har hver vores kategori og hvert vores talentmasse at arbejde med. For mig handler det om, at man leverer med overbevisning. I denne her sæson synes jeg, at The Kubrix har stået måske stærkere end nogen anden i det her program," kom det fra Blachman, der naturligvis stemte på Lucca til at forlade konkurrencen. 

Det var dog Martin Jensen, der stod med beslutningen i sine hænder, og han endte med at sende The Kubrix ud. De tog det med et smil, men det blev dermed bekræftet, at de skulle forlade konkurrencen. 

"Det har virkelig været en presset uge. Vi har gået på tæer og været meget nervøse, men vi er så stolte," kommer det fra Clara fra The Kubrix.

Thomas Blachman, der har været deres mentor, lægger ikke skjul på, hvad han mener om bestlutningen.

"Det er en tendens, som jeg synes, er meget problematisk. I har været resultatet af frugten af et kæmpe stykke arbejde. I har kæmpet mod sovs og kartofler og amatørisme, og derfor er vi ude i en 'X Factor'-historisk tragedie."