Kannibalistisk seriemorder har forklaret: Sådan smager menneskekød

Skrevet af Mathias Madsen

21/09/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du altid har undret dig over, hvordan menneskekød mon smager, kan du få svaret i denne artikel.

Mest læste i dag

Det er de færreste der kan svare korrekt på, hvordan menneskekød smager, men det er alligevel noget, som mange nok har tænkt over på ét eller andet tidspunkt i deres liv.

For eksempel mens man har set filmen 'De Grønne Slagtere', og hvis man virkelig gerne vil vide, hvordan kød smager, når "det smager lidt af Grethe," så bør man læse med her.

En amerikansk kannibal har nemlig afsløret over for en FBI-agent, hvordan menneskekød egentlig smager. 

Det skriver Ladbible

Jeffrey Dahmer dræbte i perioden 1978 til 1991 17 mænd, og så gik han lige skridtet videre og havde sex med flere af ofrenes lig, ligesom han også spiste flere af ligenes kropsdele. 

Den morderiske psykopat blev fanget i 1991, da ét af hans ofre ved navn Tracy Edwards formåede at flygte og tilkalde politiet. 

Herefter fandt politiet under en ransagning af Dahmers lejlighed et menneskehoved i køleskabet, ligesom de i fryseren fandt plastikposer med yderligere tre menneskehoveder og et blodigt menneskehjerte. 

Der blev desuden fundet diverse andre afskårne lemmer og knogler fra i alt 11 ofre. 

Den 31-årige morder blev naturligvis anholdt og idømt 15 gange livsvarigt fængsel (937 år), men døde allerede som 34-årig i 1993, da han blev banket ihjel med et jernrør af en anden indsat i fængslet, hvor han afsonede sin straf. 

Inden sin død nåede han dog at afsløre over for en FBI-agent, hvordan menneskekød smager, og skal man tro på Dahmer, så smager det ligesom kødudskæringen filet mignon, selvom smagen ifølge Dahmer kommer lidt an på kropsdelen. 

Torturerede, mishandlede og spiste sine ofre

Dahmer var en seriemorder ud over det sædvanlige. 

Udover at stå bag hele 17 drab, erkendte han under retssagen også, at han var skyldig i usømmelig omgang med lig, da han blandt andet havde haft sex med flere af ligene, havde parteret dem, kogt kødet af adskillige af sine ofres hoveder og gemt kranier og knogler til udstilling. 

Dahmer erkendte desuden kannibalisme og forklarede, at han havde mishandlet sine ofre ved blandt andet at kvæle dem og bore huller i deres hoveder, mens de var levende. 

Én af seriemorderens naboer har desuden siden dommet udtalt, at hun er overbevist om, at Dahmer narrede hende og muligvis også andre naboer til at smage menneskekød. 

"Jeg har formentlig spist nogens kropsdel," har hun således udtalt og forklaret, at han ofte kom forbi med sandwiches til hende. 

Dahmer regnes i dag for én af historiens værste seriemordere. 

Sådan så Jeffrey Dahmer ud i 1978 / Foto: Wikipedia

Du kan læse mere om ham, hans død, dommen og drabene ved at trykke her, ved at høre afsnit 167 af podcasten 'Mørkeland' eller ved at se Netflix-serien 'Monster: The Jeffret Dahmer Story [red. Monster: Jeffrey Dahmer historien]'.