Kardashian viser nu sine forlygter frem

I går trak hun overskrifter, da hendes kæmpe olieindsmurte bagdel skulle "knække internettet".

Og i dag kommer Kim Kardashian nok også til at få en hel del opmærksomhed for det nye billede, som er dukket op af hende. Her er hun nemlig også fotograferet uden tøj på. Forskellen er dog, at det nye billede er taget forfra.

Sammen med en lang artikel om den kendte diva har PAPER Magazine, der også står bag gårsdagens kontroversielle numsebillede, lagt Kardashians nye nøgenbillede op på Twitter.

- Vi ved, at I kom for at læse artiklen, skriver magasinet om billedet. Om det er ironisk ment, er ikke helt til at sige.

Efter teksten bruger de hashtagget #BreakTheInternet. Det indikerer, at de med deres afslørende Kardashian-billeder forsøger at få så meget opmærksomhed, at de "knækker internettet". Og indtil videre går det meget godt.

De to billeder er således blevet "re-tweetet" over 3000 gange hver, ligesom utallige medier har valgt at skrive om de omstridte fotografier.

Se Kardashians nye billede her (vi advarer om nøgenhed på billedet).

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip